Chocolade-Massage

Chocolade is niet alleen heerlijk om te eten, maar ook om mee gemasseerd te worden!

Velen noemen de Hot Chocolate Massage de "zoetste verwenning" sinds massage bestaat. Cacao bevat Theobromine, dat er voor zorgt dat het niveau van serotine en endorphine (gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd wordt. Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven. De kalmerende werking van de cacao-ingrediënten beďnvloeden de huidsensoren. Uniek en onvergelijkbaar met andere massagevormen is de ervaring van de warme chocolade die op de huid verdeeld wordt. Onder de masserende handen ontstaat zowaar een emotioneel en optisch kunstwerk: "De chocoladezachte huid” .

Hot Chocolat Massage schenkt huid en zintuigen een bijzondere Wellness-Feeling. Er valt de huid echter nog meer dan enkel welbehagen ten deel: cacao-polyphenol is een actieve conserveringsstof – ze vangt de gevaarlijke vrije radicalen -, die verantwoordelijk zijn voor de afbraak en het verouderingsproces van de huidcellen, en neutraliseert ze.

Conclusie: Hot chocolate massage heeft een opwekkende, anti-depressieve en ontspannende werking. Je krijgt een "chocoladezachte" huid en een "happy gevoel".

Eerst wordt het lichaam (achterzijde) gescrubt met dodezee zout met een heerlijke chocolade geur. Vervolgens krijgt u een (warme) chocolade pakking op de rug. Zo kunnen de werkzame stoffen langzaam worden opgenomen in uw huid. Hierna volgt een massage met warme gesmolten pure chocolade in een basis van o.a. Zuivere koudgeperste amandel , kokos en jojoba olie, van de rug, schouders en benen (achterzijde). 

Deze behandeling duurt +/- 60 minuten.       €60.00