Lypossage.
Lypossage
is een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld is door Charles Wiltsie. Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage  behandeling nodig. Het beste resultaat zult u hebben na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer. In het begin zal de behandeling wat gevoelig zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon. Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang geringer wordt. Lypossage  geeft u geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel.

Lypossage  kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in diverse zones. Voor het lichaam kennen we zone I en II. De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. Bij vrouwen is dat laatste meer ontwikkeld dan bij mannen. Deze hebben meer spierweefsel. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieŽn. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied.

De stevige massage omvat een unieke combinatie van spectaculaire huidroltechnieken, stevige tapŰtements, super drainage effecten etc. Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks 2-2 Ĺ  liter water te drinken. 

Zone III omvat het gezicht en wordt ook wel een Rejuvenation gezichtsmassage genoemd.

De massage heeft hier voornamelijk een liftende werking op de huid, waardoor u er jonger uit zult gaan zien. Deze massage gaat de huidveroudering tegen.