Zeer geachte bezoeker,

 

U bent op deze site van The Five Senses terecht gekomen omdat u, wellicht op welke manier dan ook, geÔnteresseerd bent in massages.  Blader gerust en op uw gemak rond en laat u informeren over de diverse massages die ik aanbiedt. Als de balans in het leven om welke reden dan ook even weg is dan is de tijd gekomen om naar jezelf te luisteren. Ontspannen tijdens een massage is een middel om de balans te hervinden en om weer evenwichtig in het leven te staan. Maar massage is ook jezelf verwennen, rust creŽren en ervaren, lichamelijk communiceren zonder woorden maar ook een oeroude vorm van lichamelijk helen.

 

Wat kunt u verwachten.

 

In massage studio The Five Senses heerst een ontspannen sfeer. In de studio klinkt een rustgevende muziek en de geur van wierook en etherische olie geven een extra dimensie aan de massage met als doel een totale ontspanning.

Zachte handen masseren de spanningen in uw lichaam weg en nodigen uit tot loslaten. Geef uzelf over aan dit zaligmakende gevoel van totale ontspanning en droom helemaal weg.

 

Om misverstanden te voorkomen er vinden geen erotische behandelingen plaats!!

 

Naast sportmassage bied ik een keur aan massages en pakkingen, kwaliteit hygiŽne en uw persoonlijke wensen staan bij mij bovenaan.

 

Indien u nog meer informatie zou willen hebben? Neem dan gerust contact met mij op. Ik hoop u spoedig te zien in mijn massagestudio in Hoogerheide.

 

Karina Pals